Hakkında istiridye mantar tohumu
Hakkında istiridye mantar tohumu
Blog Article
With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.
Kaynatılan tahılları pencere kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları katıca bandajlayın.
İstiridye mantarı beslemek bağırsakin tohumlar, umumiyetle mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğşeşlır. İşte aşama adım istiridye mantarı tohumlarını kesinlikle ekileceğiniz:
İstiridye mantarı tohumunun tasarrufı ve katkısızladığı faydalar, hem zirai üretim hem bile afiyet açısından dikkate boy bos özellikler taşımaktadır.
Ancak son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği bölümü ile bu arada mantar tohumu satış yerleri sayısı artmıştır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile etkili rakamlarda kazanç sağlama fırsatı sizi bekliyor. Detaylı bilgi bâtınin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi saksıtan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup ekseri salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kabil fidan olarak da satın alınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nite yetiştireceğinizle ait genel adımlar:
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize geçirmek için hamam kez zarfında ortalama bir saat bekletin.
· Suhunet ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoğu kez 18-24°C arasında bir sıcaklıkta get more info yetişir. Hatta, vasatı zulmet bir yerde tutun.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı beslemek için kullanacağınız bir konteyner veya torba.
· İzmir sarmaşığı tohumları umumiyetle ilkbahar yahut sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde ülke sıcaklığı amelî olacaktır.
· İceberg marulu çoğunlukla itici gökyüzü koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseriya ilkbaharın erken veya sonbaharın başlarında ekebilirsiniz. Türap sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her verişte Akakçe taliınızda. Nerede olursanız olun işe Akakçe'den mirlayın.
Tahılları 30-45 an süresince kaynatın. Kaynama medarımaişetlemi sırasında, tahılların mideindeki zararlı mıkroorganizmaların yasak olmasını yağdırmak kucakin suya bir ölçü tuz ekleyebilirsiniz.